TÜBiTAK'TAN ÖĞRETİM ÜYEMİZE TEŞVİK ÖDÜLÜ

30 Kasım 2021, Salı 171

TÜBİTAK’ın bilimsel ve teknolojik alanlarda araştırma ve geliştirme faaliyetlerini desteklemek, bilim insanlarının, araştırıcıların yetiştirilmeleri ve geliştirilmeleri için imkân sağlamak amacıyla verdiği “TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” 2021 yılı değerlendirme çalışmaları sonuçlandı.

TÜBİTAK Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılında 3 Bilim Ödülü ve 14 Teşvik Ödülü verilmesine karar verildi.

Üniversitemiz, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri öğretim üyesi Doç. Dr. Seydi Ahmet SATICI'ya

“Psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında pozitif psikoloji, sosyal psikoloji, teknoloji bağımlılığı ve Covid-19’un psikolojik etkileriyle ilgili konulardaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle Teşvik Ödülü verilmiştir.

Hocamızı, üniversitemize ve fakültemize yaşattığı bu büyük gurur sebebiyle tebrik eder başarılarının devamını dileriz.