EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNİYET VİDEOLARI

29 Haziran 2020, Pazartesi 1084

Sevgili öğrenciler,

Daha önce Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı olan Artvin Eğitim Fakültesi, Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesine katılarak ilk mezunlarını 2007 yılında vermiştir.

Artvin Çoruh Üniversitesi, Eğitim Fakültesinde Sınıf Eğitimi, Fen Bilgisi Eğitimi, İlköğretim Matematik Eğitimi, Türkçe Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık anabilim dallarına öğrenci alınmaktadır. Sınıf Eğitimi 2003 yılından, Fen bilgisi Eğitimi 2009 yılından, Sosyal Bilgiler Eğitimi 2011 yılından, Türkçe eğitimi 2013 yılından, İlköğretim Matematik Eğitimi 2014 yılından ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 2019 yılından itibaren öğrenci almaktadır.

Her geçen yıl fakültemiz yeni eğitim-öğretim programları, eğitim-öğretim mekânları, sosyal ve kültürel donatılar ve değerli akademisyenler kazanarak büyümüştür. 2020 yılı itibari ile yaklaşık 1000 öğrenciye ulaşmış durumdayız. Yine bu sene 220 öğrencimiz mezun olacaktır.

Bugün ülkemize katma değer sağlayacak pırıl pırıl genç öğretmenleri, genç yürekleri mezun etmenin, onları ailelerine ve güzel ülkemize kazandırmanın haklı onurunu, gururunu ve de sevincini Eğitim Fakültesi ailesi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Eğitim Fakültesinin değerli akademisyenlerine, yoğun, özverili ve nitelikli katkılarından dolayı minnettarız.

Yaşadığımız süreç nedeniyle mezuniyet törenlerimizi yapmamanın üzüntüsünü hep birlikte hissetmekteyiz. Yine de bir nebze gülümsemek adına, Eğitim Fakültesinde geçirilen 4 yılın anılarını canlandırmak adına hazırladığınız videolar aşağıdadır.

Sevgili öğrenciler,

Sizler, Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin daima gururu olacaksınız.

Gönlümüz, dualarımız hep sizlerle olacak, Sizler başardıkça, bizler başarılarınızla mutlu olacağız.

Yolunuz, bahtınız açık olsun… Allah yar ve yardımcınız olsun.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği

Fen Bilgisi Öğretmenliği