H index'i ve atıf sayısı en yüksek akademisyenler listesinde Artvin Çoruh Üniversitesi

22 Şubat 2021, Pazartesi 230

"Türkiye'de en çok atıf alan ve H index'i en yüksek 6 bin akademisyen" başlıklı çalışmada, Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve H index’i en yüksek ilk 6 bin kişi açıklandı.

Üniversitemizden 4 öğretim üyesi (Prof. Dr. Fahrettin TİLKİ, Prof. Dr. Hüseyin PEKER, Prof. Dr. Aydın TÜFEKÇİOĞLU, Doç. Dr. Seydi Ahmet SATICI) , Türkiye genelinde en çok atıf alan ve H index’i en yüksek olan ilk 6.000 öğretim üyesi içerisine girme başarısı gösterdi.

Eğitim Fakültesi öğretim üyemiz Doç. Dr. Seydi Ahmet SATICI hocamız, 21 H index ile bu listeye girerek önemli bir başarıya imza atmıştır. Yeni kurulmuş üniversiteler arasında olmamıza rağmen hocamızın, en çok atıf alan ve H index’i en yüksek olan ilk 6.000 akademisyenler listesinde fakültemizi temsil etmesi gurur vericidir.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.