Matematik Öğretmen Adaylarından Matematikte Yeni Bir FORMATH!

27 Ekim 2020, Salı 778

Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmeni adaylarından oluşan ForMath ekibi, "Senin İçin Matematik, Matematik İçin Yeni Bir ForMath!" diyerek matematik dünyasını anlamak ve anlatmak adına ForMath Dergisi'ni çıkardılar.

ForMath; matematik dünyasındaki güncel haberlerin, matematik tarihinin, matematiğin ilginç ve bilinmeyen yönlerinin, matematik ile yolu kesişen tüm konuların ve soruların okurla buluşturulduğu bir platform.

Derginin amacı; matematik alanında güncel, güvenilir ve sürekli bir yayın olmak. İleride çok daha büyük bir ekip ile matematikte yeni bir oluşum olmayı hedefleyen ForMath ekibi özveri ile çalışmaya devam ediyor. Matematiğin ezberletilen formüllerden ibaret olmadığına, her öğrencinin matematikte dikkatini çekecek bir gerçeğinin olduğuna inanan; matematiğin sadece okul sıralarında değil evrenin her noktasında yaşadığını ve evreni anlamak için matematiği anlamak gerektiğini düşünen ForMath ekibi yeni sayılarda okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Dergiye ulaşmak için kapak resmine tıklayınız.